Peach rabarbar Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka brzoskwiń, skórki cytryny, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na łyżeczkę 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brzoskwinia Rabarbarowa Chrupiąca, Brzoskwiniowo-Rabarbarowy Chrupiący, oraz Chrupiąca Brzoskwinia, Rabarbar I Imbir podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć cukier, mąkę, gałkę muszkatołową, skórkę cytryny, sól, rabarbar i brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki