Brzoskwinia i Jagoda kruszy
Brzoskwinia i borówka kruszy to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 447 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, skórkę z cytryny, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kruszy Brzoskwinia I Jagoda, Pojedyncze kruszonki brzoskwini i jagód, oraz Brzoskwiniowe Amaretto Kruszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Zanurz brzoskwinie we wrzącej wodzie na 30 sekund do 1 minuty, aż ich skórki łatwo się odkleją.
Umieścić je natychmiast w zimnej wodzie. Obrać brzoskwinie, pokroić w grube kliny i umieścić w dużej misce.
Dodaj skórkę z cytryny, sok z cytryny, cukier granulowany i mąkę. Dobrze rzucaj. Delikatnie wymieszać z jagodami. Pozostawić mieszaninę na 5 minut. Łyżka mieszaniny do ramekins lub budyniu kubki.
Do polewy, połączyć mąkę, cukier granulowany, brązowy cukier, sól, cynamon, i masło w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwytu łopatkowego.
Wymieszać na małej prędkości, aż masło będzie wielkości grochu. Potrzyj mieszaninę opuszkami palców, aż będzie w dużych kruszy, a następnie posypać równomiernie owoce.
Umieść ramekiny na patelni wyłożonej pergaminem i piec przez 40 do 45 minut, aż szczyty są rumiane i chrupiące, a soki są bąbelkowe.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Jeśli chcesz zrobić je wcześniej, przechowuj nierozgniatane kruszonki w lodówce i piecz przed obiadem.