Brukselka z Prosciutto i orzechami włoskimi
Brukselka z Prosciutto i orzechami włoskimi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, orzechy włoskie, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brukselka Z Orzechami Włoskimi I Porzeczkami, Brukselka Z Orzechami Włoskimi I Rukolą, oraz Brukselka z boczkiem i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grzać orzechy włoskie na blasze do pieczenia przez 810 minut, mieszając w połowie.
Wyjąć i schłodzić do temperatury pokojowej. Zwiększenie temperatury pieca do 42
Pokrój duże kiełki na pół, w razie potrzeby, więc wszystkie są o tej samej wielkości. Wrzucić kiełki w dużej misce z pozostałymi składnikami.
Rozłóż na obramowanej blasze do pieczenia w równej warstwie.
Piec przez 2530 minut, mieszając w połowie, lub aż rumiane i miękkie. Wymieszać z prażonymi orzechami włoskimi i podawać na ciepło.