Brukselka i stek Stir-Fry
Brukselka i stek Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 401 kalorii, 20g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, sos ostrygowy, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brukselka i stek Stir-Fry, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Wołowina i brukselka Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać sos ostrygowy, sos sojowy, ocet i 1/4 szklanki wody w małej misce; setsauce bok.
Podgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni overmedium-wysokie ciepło.
Dodać brukselkii gotować, rzucając od czasu do czasu, untilgolden brown, o 4 protokół. Przykryć i gotować, aż krucho-miękkie, o 3 minuteslonger.
Przenieść na talerz; wytrzeć patelnię.
Podgrzać 1 łyżka olejuw tej samej patelni na dużym ogniu, aż justbegning palić.
Dodaj stek w pojedynczejwarstwy; gotować, aż rumiane, ok. 3 protokół. Obróć i gotować, aż prawie gotowane przez, o 30 sekund.
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju w tym samymkillet.
Dodać białka scallion, czosnek, i imbir i mieszać aż pachnące, około 1 minuty, dostosowanie ciepła w razie potrzeby.
Dodać marchew i chile i gotować, tossingocas occasionally, aż marchew są lekkoysoftened, o 2 protokół.
Powrót brukselki i steakto patelni i dodać reserved SOS. Gotować, rzucając od czasu do czasu, aż sos jestgrzybiały, o 3 protokół.
Podawać z ryżem gotowanym i udekorować cebulkami.
W porcji: 318 kalorii, 18 g tłuszczu, 6 g błonnika