Brukowiec Rabarbarowy
Przepis placek rabarbarowy jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 116 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan lody, masło, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Brukowiec Rabarbarowy, Brukowiec Rabarbarowy, oraz Brukowiec Rabarbarowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. smarować 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z masłem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać rabarbar, brązowy cukier, wanilia i sok z cytryny.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia.
W małej misce, wymieszać razem Bisquick mix, masło i mleko z widelcem tylko do połączenia. Używając rąk, rozwałkować ciasto na małe kawałki i równomiernie posypać mieszaniną rabarbaru.
Piec 40 do 45 minut lub aż polewa jest złoty kolor i owoce są bąbelkowe.
Aby służyć, miska ciepły brukowiec do misek; top z bitą śmietaną.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować Jest J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.