Brukowiec Jagodowy
Berry Cobbler może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brukowiec Jagodowy, Brukowiec Jagodowy, oraz Brukowiec Jagodowy.
Instrukcje
Miejsce 4 Łyżki. masło w 10-calowej patelni żeliwnej, i umieścić patelnię w piekarniku 350 10 minut lub do roztopienia masła.
Tymczasem w dużej misce wrzucić maliny z 3/4 szklanki cukru.
Przesiać razem 1 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia i sól w średniej misce. Wymieszać z mlekiem, wanilią i pozostałym 1/4 szklanki cukru.
Dodać gorące roztopione masło do mieszaniny mąki i mieszać aż do wymieszania.
Wlać ciasto równomiernie do patelni.
Wlać mieszankę jagodową do środka ciasta.
Piec w 350 przez 50 minut lub do góry jest złoty brąz i Drewniany pick wstawiony w skorupie wychodzi czysty.
Podawać z lodami waniliowymi, w razie potrzeby.
Dekorować, w razie potrzeby.
*2 (12-oz.) mrożone jagody mieszane można zastąpić mrożonymi malinami.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.