Brownies żurawinowo-pistacjowe
Brownies żurawinowo-pistacjowe to lacto ovo vegetarian przepis z 18 porcjami. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 248 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 68 fanów. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, pistacje, cukier muscovado i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oliwa Z Oliwek I Pistacjowe Brownies, Biszkopt Żurawinowy Pistacjowy, oraz Pistacjowe Ciasteczka Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 180C / wentylator 160C / Gaz
Masło nieprzywierającą puszkę do pieczenia (około 31 x 17 x 3,5 cm) lub linię podstawy, jeśli wolisz. Czekoladę przełożyć do rondla, dodać masło, cukier i sok lub mleko, następnie delikatnie rozgrzać, często mieszając do rozpuszczenia i równomiernie wymieszać. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie ubić jajka po kolei. Złóż mąkę, cynamon i żurawinę.
Połowę mieszanki rozprowadzić w przygotowanej puszce, rozsypać po orzechach, a następnie delikatnie rozprowadzić resztę mieszanki na wierzchu.
Pokroić w kwadraty, póki jeszcze ciepłe. Będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku do tygodnia.