Brownies Z Głębokim Naczyniem

Brownies Z Głębokim Naczyniem
Made - Over Deep Dish Brownies może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 16. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, rzepak, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brownies Deep Dish, Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem, oraz Hot Sub Deep-Dish Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. użyj 8 przez 8 silikonowej patelni do pieczenia lub linii o podobnej wielkości metalowego lub szklanego naczynia do pieczenia z folią lub papierem do pergaminu, aby wisiał na krawędziach o około 1 cala. Spryskać całkowicie przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść masło, olej i czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj na 75 procent mocy przez 2 minuty. Wymieszać, i kuchenka mikrofalowa ponownie, aż do całkowitego rozpuszczenia, o 2 minuty więcej. (Ewentualnie umieścić czekoladę i masło w żaroodpornej misce. Przynieś rondel wypełniony 1 cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; Ustaw miskę nad, nie dotykając, woda, i mieszać od czasu do czasu, aż stopiony i gładkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Drewnianą łyżką wymieszać brązowe i białe cukry, wanilię i sól do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jajka i kawę i energicznie ubić, aż w pełni włączone i ciasto jest gęsty i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
5
Dodaj kakao, mąkę i sodę oczyszczoną i mieszaj, aż zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż góra będzie chrupiąca, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma okruchami, około 30 minut (40 minut, jeśli nie za pomocą krzemu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Ostudzić ciasteczka na patelni na blacie. W razie potrzeby wyjmij ciasteczka z patelni za folię. Odkleić folię i pokroić na 2-calowe kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Serw. Dodatkowe ciasteczka przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn