Brownie Peanut Chews
Brownie Peanut Chews wymaga około 2 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 202 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka wanilii, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Brownie Peanut Chews, Solone Orzeszki Ziemne, oraz Candy & Peanut Chews dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania lub skracaniem. Brownies zrobić zgodnie z zaleceniami na polu-z wyjątkiem po wyjęciu z piekarnika, natychmiast posypać pianki.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub aż marshmallows po prostu zacząć dmuchać.
W rondlu 3-quart, ciepła syrop kukurydziany, masło, wanilia i masło orzechowe chipsy na średnim ogniu 3 do 4 minut, stale mieszając, aż chipsy są stopione.
Wyjąć z ognia; wymieszać płatki i orzeszki ziemne.
Rozłóż równomiernie na pianki. Przechowywać w lodówce 45 minut lub do firmy. W przypadku brownies pokrój w 5 rzędów na 5 rzędów. Przechowywać w lodówce.