Brown Sugar Caramel Creme Brulee Cupcakes
Przepis brązowy cukier Karmel Creme Brulee Cupcakes jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 20. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli masz olej roślinny, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dynia z brązowo-cukrowym Crème Brûlée, Brązowy Cukier Dynia Crème Brûlée Przepis, oraz Solony Karmel brązowy cukier garnki de Crème dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: mały palnik
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia regularnej wielkości patelni cupcake z 20 wkładkami papieru i odstawić.
W misce elektrycznego miksera stojącego odmierz mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i sól i ubijaj, aby połączyć. Następnie odmierz kwaśną śmietanę, jajka, olej roślinny, budyń waniliowy, maślankę i ekstrakt waniliowy do miski i mieszaj na małej prędkości przez 30 sekund. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski za pomocą gumowej szpatułki. Włącz mikser z powrotem na średniej prędkości i mieszać aż tylko połączone. Użyj gumowej szpatułki, aby wymieszać ciasto. Upewnij się, że wszystkie mąki i suche składniki są całkowicie połączone w ciasto.
Wypełnij 20 wkładek cupcake dwie trzecie pełne z ciasta i piec, aż Góra odbije się z powrotem po dotknięciu, o 20 protokół. Ostudzić babeczki.
Do creme brulee napełniania: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W misce wymieszać cukier, pastę z fasoli waniliowej i żółtka. Powoli ubij śmietanę aż do całkowitego połączenia.
Wlać mieszaninę do naczynia żaroodpornego o wymiarach 9 na 9 cali.
Umieść naczynie zapiekanki na arkuszu ciastek o wymiarach 18 na 13 cali i wlej 2 szklanki wody na dno arkusza ciastek, aby użyć go jako kąpieli wodnej.
Piec do momentu, aż ustawi się (gdy nie drży po wstrząśnięciu) przez 30 do 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Po całkowitym ostygnięciu, zgarnąć wszystkie pieczone creme brulee i umieścić w torbie z ciastem.
Wytnij 1/2 cala z górnej części torebki z ciastem. Odstawić.
W przypadku lukier karmelowy: masło i ser śmietankowy ubić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż będą miękkie i puszyste. Zatrzymać mikser i dodać około połowy cukru pudru. Włącz mikser na niskie przez 30 sekund, a następnie na średnie, aż do połączenia. Przerwij mikser i dodaj resztę cukru pudru wraz z dulce de leche, odparowanym mlekiem i ekstraktem waniliowym.
Wymieszaj lukier na niskim poziomie, aż cukier puder zacznie się włączać. Następnie przekręcić mikser do średniej wysokości i wymieszać, aż będzie bardzo lekki i puszysty.
Lukier włóż do worka z ciastem wyposażonego w dużą okrągłą końcówkę.
Montaż: za pomocą dużej okrągłej końcówki rurki Wytnij otwór w środku każdej pieczonej babeczki. Każdą babeczkę obficie napełnij nadzieniem creme brulee. Następnie zamrozić wierzch każdej babeczki lukrem karmelowym.
Posypać każdą matową babeczkę 1 łyżeczką cukru granulowanego. Z pochodnią, palnik cukru na wierzchu każdej babeczki, aż złoty kolor brązowy.
Udekoruj świeżą maliną i podawaj.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur]()
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Château Jalousie Beaulieu to doskonałe wino o eleganckim nosie, naznaczone czerwonymi owocami i przyprawami. Podniebienie ma mięsistą konsystencję i drobne taniny.