Brown Sugar Caramel Creme Brulee Cupcakes

Brown Sugar Caramel Creme Brulee Cupcakes
Przepis brązowy cukier Karmel Creme Brulee Cupcakes jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 20. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 563 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli masz olej roślinny, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dynia z brązowo-cukrowym Crème Brûlée, Brązowy Cukier Dynia Crème Brûlée Przepis, oraz Solony Karmel brązowy cukier garnki de Crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: mały palnik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blow TorchBlow Torch
2
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia regularnej wielkości patelni cupcake z 20 wkładkami papieru i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W misce elektrycznego miksera stojącego odmierz mąkę, brązowy cukier, sodę oczyszczoną i sól i ubijaj, aby połączyć. Następnie odmierz kwaśną śmietanę, jajka, olej roślinny, budyń waniliowy, maślankę i ekstrakt waniliowy do miski i mieszaj na małej prędkości przez 30 sekund. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski za pomocą gumowej szpatułki. Włącz mikser z powrotem na średniej prędkości i mieszać aż tylko połączone. Użyj gumowej szpatułki, aby wymieszać ciasto. Upewnij się, że wszystkie mąki i suche składniki są całkowicie połączone w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wypełnij 20 wkładek cupcake dwie trzecie pełne z ciasta i piec, aż Góra odbije się z powrotem po dotknięciu, o 20 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Do creme brulee napełniania: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W misce wymieszać cukier, pastę z fasoli waniliowej i żółtka. Powoli ubij śmietanę aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta WaniliowaPasta Waniliowa
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Wlać mieszaninę do naczynia żaroodpornego o wymiarach 9 na 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Umieść naczynie zapiekanki na arkuszu ciastek o wymiarach 18 na 13 cali i wlej 2 szklanki wody na dno arkusza ciastek, aby użyć go jako kąpieli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
9
Piec do momentu, aż ustawi się (gdy nie drży po wstrząśnięciu) przez 30 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Po całkowitym ostygnięciu, zgarnąć wszystkie pieczone creme brulee i umieścić w torbie z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Wytnij 1/2 cala z górnej części torebki z ciastem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
12
W przypadku lukier karmelowy: masło i ser śmietankowy ubić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, aż będą miękkie i puszyste. Zatrzymać mikser i dodać około połowy cukru pudru. Włącz mikser na niskie przez 30 sekund, a następnie na średnie, aż do połączenia. Przerwij mikser i dodaj resztę cukru pudru wraz z dulce de leche, odparowanym mlekiem i ekstraktem waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Dulce De LecheDulce De Leche
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Wymieszaj lukier na niskim poziomie, aż cukier puder zacznie się włączać. Następnie przekręcić mikser do średniej wysokości i wymieszać, aż będzie bardzo lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Lukier włóż do worka z ciastem wyposażonego w dużą okrągłą końcówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
15
Montaż: za pomocą dużej okrągłej końcówki rurki Wytnij otwór w środku każdej pieczonej babeczki. Każdą babeczkę obficie napełnij nadzieniem creme brulee. Następnie zamrozić wierzch każdej babeczki lukrem karmelowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
16
Posypać każdą matową babeczkę 1 łyżeczką cukru granulowanego. Z pochodnią, palnik cukru na wierzchu każdej babeczki, aż złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
17
Udekoruj świeżą maliną i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego

Składniki

2Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepakiet Milk Dudspakiet Milk Duds227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło w temperaturze pokojowejmasło w temperaturze pokojowej57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)78opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedulce de leche carameldulce de leche caramel113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeserek śmietankowy, w temperaturze pokojowejserek śmietankowy, w temperaturze pokojowej4largesżółtka jajżółtka jaj142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)71opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemąka uniwersalnamąka uniwersalna57opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprażone i pistacjeprażone i pistacje20krewetki i żyłkiCukier granulowany, do dekoracjiCukier granulowany, do dekoracji3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge4 uncje cukru pudru4 uncje cukru pudru20krewetki i żyłkiŚwieże maliny, do dekoracjiŚwieże maliny, do dekoracji1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopasta z fasoli waniliowejpasta z fasoli waniliowej7opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgenestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski2Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprzygotowany budyń waniliowyprzygotowany budyń waniliowy99opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Chateau Jalousie Beaulieu Bordeaux Superieur
Château Jalousie Beaulieu to doskonałe wino o eleganckim nosie, naznaczone czerwonymi owocami i przyprawami. Podniebienie ma mięsistą konsystencję i drobne taniny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn