Brooklyn Chili Burgers z dymnym sosem Barbecue z olejem i octem Slaw

Brooklyn Chili Burgers z dymnym sosem Barbecue z olejem i octem Slaw
Przepis Brooklyn Chili hamburgery z dymnym sosem Barbecue Z Oleju i octu Slaw może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 36 minut. To danie główne ma 790 kalorii, 38g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.62 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka miodu, sos worcestershire, bursztyn syrop klonowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zapiekanki Z Kurczaka Z Octem Slaw, Smoky Barbecue Burgers, oraz Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić wszystkie składniki na sos barbecue w małym garnku i gotować na średnim ogniu, aż sos zgęstnieje i smaki połączyć, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
W średniej misce wymieszać ocet, miód i olej. Wymieszać sól selera i czarny pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
SelerSeler
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać mieszankę slaw i cebuli i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowegoSzybki Makaron Z Mieszanką Sosu śmietanowo-szczypiorkowego
CebulaCebula
5
Niech sałatka więdną do 10 do 15 minut.
6
Rozgrzej grill lub patelnię na średni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Włożyć mięso do miski z tartą cebulą i doprawić przyprawą do steków lub solą i pieprzem, do smaku. W małej misce połączyć Worcestershire z ziołami, chili w proszku i piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Chili W ProszkuChili W Proszku
ZiołaZioła
CebulaCebula
PiwoPiwo
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Wlać mieszankę ziołową na mięso i dokładnie wymieszać. Uformować mieszankę mięsną na 12 suwaków i skropić olejem roślinnym lub oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
9
Umieścić hamburgery na grillu lub patelni i gotować przez kilka minut z każdej strony. Hamburgery obficie podlewać sosem barbecue. Top hamburgery z Cheddar i niech stopić, jeśli wolisz hamburgery serowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Podawać hamburgery na rolkach suwak zwieńczone plastrami ogórków i slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
RolkaRolka

Składniki

2(zima)ancho Chili powder, palmfulancho Chili powder, palmful1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipiwo (polecane: Brooklyn Ale)piwo (polecane: Brooklyn Ale)12slider rolls lub Brioche rolls (zalecane: Pepperidge Farm)slider rolls lub Brioche rolls (zalecane: Pepperidge Farm)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól selerowa i świeżo zmielony czarny pieprzSól selerowa i świeżo zmielony czarny pieprz2(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)3(zima)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzyprawa do steków Montreal (zalecana: McCormick) lub gruba sól i czarny pieprzPrzyprawa do steków Montreal (zalecana: McCormick) lub gruba sól i czarny pieprz2(zima)(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)11 funt cukinii,suszony tymianeksuszony tymianek2largesząbki czosnku, drobno posiekaneząbki czosnku, drobno posiekane6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGrubo zmielony czarny pieprzGrubo zmielony czarny pieprz907Orzechy dowolne (posiekane)polędwica mielonapolędwica mielona2(zima)miód lub agawamiód lub agawa2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione2(zima)ciemny bursztynowy syrop klonowyciemny bursztynowy syrop klonowy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny lub oliwa z oliwek, do skropieniaOlej roślinny lub oliwa z oliwek, do skropienia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiStarta cebulaStarta cebula11 funt cukinii,suszony majeranek lub oregano Meksykańskie, 1/3 palmysuszony majeranek lub oregano Meksykańskie, 1/3 palmy1sliceDobrej jakości słoik chłodzony ogórkiemDobrej jakości słoik chłodzony ogórkiem1smallscebula czerwona, bardzo cienko pokrojonacebula czerwona, bardzo cienko pokrojona6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPokrojony żółty ostry Cheddar, opcjonalniePokrojony żółty ostry Cheddar, opcjonalnie227Orzechy dowolne (posiekane)rozdrobniona kapusta sałatka mix z marchewką i kapustą fioletowąrozdrobniona kapusta sałatka mix z marchewką i kapustą fioletową11 funt cukinii,wędzona słodka papryka, 1/3 palmywędzona słodka papryka, 1/3 palmy3(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSos WorcestershireSos Worcestershire2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W36 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn