Brokuły z muszkatołami i groszkiem
Brokuły z muszką i groszkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Muszki z groszkiem i szynką, Muszki ' n ' brokuły, oraz Brokuły I Muszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Brokuły gotować przez 3 minuty w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą.
Brokuły wyjąć z wody łyżką szczelinową lub sitem.
Umieścić w dużej misce i odstawić.
W tej samej wodzie gotować makaron muszki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, około 12 minut.
Dobrze odcedzić i dodać do brokułów z groszkiem.
W małej patelni saute, rozgrzać masło i olej i gotować czosnek i skórkę z cytryny na średnim ogniu na małym ogniu przez 1 minutę.
Dodać 1 1/2 łyżeczki soli, pieprzu i soku z cytryny i wlać mieszaninę na warzywa i makaron. Dobrze rzucaj.
Posypać serem i pignolis i ponownie wrzucić.