Brokuły z masłem czosnkowym i nerkowcami
Brokuły z masłem czosnkowym i orzechy nerkowca może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 184 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, brązowy cukier, ocet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Brokuły Z Masłem Czosnkowym I Nerkowcami, Brokuły Czosnkowo-Maślane, oraz Brokuły z prażonymi nerkowcami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść brokuły w dużym garnku z około 1 cala wody na dnie. Doprowadzić do wrzenia, i gotować przez 7 protokół, lub do miękkości, ale nadal chrupiące.
Odcedzić i ułożyć brokuły na półmisku.
Podczas gotowania brokuły, roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Wymieszać w brązowym cukrze, sos sojowy, ocet, pieprz i czosnek. Doprowadzić do wrzenia, a następnie usunąć z ognia.
Wymieszać z orzechami nerkowca i polać sosem brokuły.