Brokuły Sezamowe Rabe
Brokuły sezamowe Rabe to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 91 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawiony ocet ryżowy, sól koszerną, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Brokuły Rabe z sezamem i soją, Brokuły Imbirowo-Sezamowe Rabe, oraz Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii.
Instrukcje
Wykończenia końce łodyg brokułów rabe. Przynieś 8 szklanek wody i 1 łyżkę koszernej soli do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać brokuły rabe; gotować 1 minutę.
Odcedzić i zanurzyć brokuły rabe w lodowatej wodzie; odcedzić.
Połączyć szalotki, ocet, 1 1/2 łyżeczki oleju z orzeszków ziemnych, 1/2 łyżeczki oleju sezamowego, pieprz, i 1/4 łyżeczki soli w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Ciepło Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju z orzeszków ziemnych i pozostałe 1/2 łyżeczka oleju sezamowego w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj brokuły rabe; smażyć 1 1/2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Skropić mieszanką szalotki; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać prażonym sezamem.