Brokuły Rabe z winegretem porzeczkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj brokuł Rabe z porzeczką Vinaigrette spróbować. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 8 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, brokuły rabe, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ciepła pieczona sałatka ze słodkich ziemniaków i brokułów Rabe z cynamonowo-klonowym winegretem, Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, oraz Brokuły I Brokuły Rabe Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać brokuły rabe i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Spuścić, ściskając, aby usunąć nadmiar wody.
Podgrzać galaretkę w małym rondlu na małym ogniu przez 2 do 3 minut.
Dodać czerwoną paprykę i musztardę.
Stale ubijając, powoli dodawać olej. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Transfer brokuły rabe do miski, skropić galaretką vinaigrette, i wrzucić.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.