Brokuły Rabe z pieczoną papryką
Brokuły Rabe z pieczoną papryką to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brokułów rabe, pieczona papryka, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Brokuły I Brokuły Rabe Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Garlicky brokuły Rabe z kiełbasą i papryką, oraz Kanapka z włoską wołowiną na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, smażonymi frytkami i brokułami Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać brokuły rabe, i gotować odkryte, aż łodygi są miękkie, o 5 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w czosnku, i gotować do miękkości, o 1 minutę.
Dodaj brokuły rabe. Gotować i mieszać, aż brokuły rabe został ugotowany do pożądanego stopnia delikatności, o 5 minut na miękkie. Mieszać w pieczonej papryki aż do ogrzania, następnie usunąć patelnię z ognia, i wymieszać sok z cytryny.
Posypać parmezanem do podania.