Brokuł wołowina II
Brokuł wołowina II wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 56g białka, oraz 12g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz dressing, brokuły, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Brokuł Wołowina, Ciasto Wołowe Z Brokułami, oraz Brokuł Wołowina.
Instrukcje
W płytkiej szklanej misce lub misce wymieszaj sos sojowy, włoski sos, skrobię kukurydzianą, czosnek i imbir.
Umieść paski steków w mieszaninie, aby marynować przez 15 minut.
Podczas gdy wołowina jest marynowania, połączyć kostki bulionowe w wodzie w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i dodać makaron. Gotować przez około 8 protokół, lub aż al dente.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Usuń wołowinę z marynaty łyżką szczelinową i umieść na gorącej patelni. Wyrzucić marynatę. Gotować wołowinę, stale mieszając przez 2 do 3 minut, lub aż w większości rumiane. Wymieszać bulion wołowy, grzyby i zieloną cebulę, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez około 5 minut.
Zdejmij pokrywkę, dodaj brokuły i gotuj, aż brokuły będą jasnozielone i miękkie, ale nadal chrupiące.
Dodać odsączone linguine, wrzucić, i służyć.