Brie, rabarbar i zielony pieprz Crostini

Need a wegetariańska przystawka? Brie, rabarbar, i zielony pieprz Crostini może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2390 kalorii, 91g białka, oraz 124g tłuszczu. Na 11,03 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką miód, ser potrójny, taki jak marin cheese company Rouge et noir triple Creme brie, ziarna pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Brie I Czerwona Papryka Crostini, oraz Indyk Brie Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować rabarbar z miodem w średnim rondlu na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar będzie bardzo miękki i dopiero zacznie się rozpadać. Rozgrzej piekarnik do 35
Zdjąć patelnię z ognia i dodać ocet i pieprz; odstawić w temperaturze pokojowej (tak smaki meldować) co najmniej 1 godzinę.
Pokrój bagietkę w międzyczasie na przekątnej w 1/2-in.- grube plastry, aby umieścić plastry na blasze do pieczenia, pędzel z jednej strony z olejem i piec do złotego koloru, o 15 protokół.
Ser pokroić w 26 grubych plasterków, każdy tak długi jak kawałek bagietki.
Łyżka skąpego 1 łyżka. na każdy kawałek bagietki wymieszać rabarbar. Na wierzchu kromkę sera (lub dwa mniejsze kawałki) i podawać od razu. Lub podawać tosty, polewy i ser oddzielnie i pozwól gościom złożyć crostini.
Do przodu: toasty, do 1 dnia, przechowywane hermetycznie w temperaturze pokojowej; polewa rabarbarowa, do 1 dnia, przykryta i schłodzona.