Brie, rabarbar i zielony pieprz Crostini

Brie, rabarbar i zielony pieprz Crostini
Need a wegetariańska przystawka? Brie, rabarbar, i zielony pieprz Crostini może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2390 kalorii, 91g białka, oraz 124g tłuszczu. Na 11,03 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką miód, ser potrójny, taki jak marin cheese company Rouge et noir triple Creme brie, ziarna pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Brie I Czerwona Papryka Crostini, oraz Indyk Brie Crostini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować rabarbar z miodem w średnim rondlu na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar będzie bardzo miękki i dopiero zacznie się rozpadać. Rozgrzej piekarnik do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć patelnię z ognia i dodać ocet i pieprz; odstawić w temperaturze pokojowej (tak smaki meldować) co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokrój bagietkę w międzyczasie na przekątnej w 1/2-in.- grube plastry, aby umieścić plastry na blasze do pieczenia, pędzel z jednej strony z olejem i piec do złotego koloru, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Ochłoń.
5
Ser pokroić w 26 grubych plasterków, każdy tak długi jak kawałek bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SerSer
6
Łyżka skąpego 1 łyżka. na każdy kawałek bagietki wymieszać rabarbar. Na wierzchu kromkę sera (lub dwa mniejsze kawałki) i podawać od razu. Lub podawać tosty, polewy i ser oddzielnie i pozwól gościom złożyć crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
CrostiniCrostini
RabarbarRabarbar
SerSer
7
Do przodu: toasty, do 1 dnia, przechowywane hermetycznie w temperaturze pokojowej; polewa rabarbarowa, do 1 dnia, przykryta i schłodzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn