Brie i szałwia faszerowane kurczaka

Brie i szałwia faszerowane kurczaka
Need a danie główne bezglutenowe? Brie i szałwia nadziewane kurczaka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 30g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, ketchup pomidorowy heinz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Brie i szałwia faszerowane kurczaka, Kurczak faszerowany orzechami włoskimi, jabłkami i Brie, oraz Rolady z kurczaka nadziewane Chutney z Mango i Brie.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Ser pokroić na 6 równych porcji. Każdy kawałek sera udekorować dwoma liśćmi szałwii i owinąć plasterkiem szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Ułożyć każdą wiązkę sera na jednej stronie piersi kurczaka z masłem. Złóż kurczaka, aby zamknąć nadzienie i zabezpieczyć je wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
4
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Posiekaj pozostałą szałwię. Ketchup wymieszać z octem balsamicznym, syropem klonowym, musztardą, czosnkiem i posiekaną szałwią do połączenia. Podzielić glazury na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Posmaruj jedną porcję kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Umieść kurczaka na grillu i zmniejsz temperaturę do średniej. Grilluj kurczaka przez 6 minut; obróć i podlej pozostałym sosem. Grill przez dodatkowe 10 minut, lub do momentu natychmiastowego odczytu termometr włożony do najgrubszej części mięsa rejestruje 165 stopni F (74 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Zdejmij z grilla, namiot z folią i pozostaw na 5 minut. Mięso pokroić grubo i wachlarz do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W31 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn