Brie-and-Cranberry Chutney Melt
Brie-and-Cranberry Chutney Melt jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, okrągłe brie, chutney żurawinowy i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brie z chutneyem żurawinowym, Indyk, Brie i żurawina Chutney Quesadillas, oraz Smażone Brie z chutneyem żurawinowo-jabłkowym.
Instrukcje
Wykończyć skórkę od góry Brie i umieścić na bezpiecznym w kuchence mikrofalowej talerzu do serwowania. Top z 1/3 Puchar żurawiny Chutney, i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę.
Posypać boczkiem i podawać z krakersami.