Bretońska Zupa Rybna

Bretońska Zupa Rybna
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Bretońska zupa rybna może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.27 za porcję. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 51g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 7 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka pieprzu, tymianku, makreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Far Breton, Bretońska Szarlotka, oraz Far Breton aux Pruneaux dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn