Brazylijski Wolno Prażony Wtryskiwany Tri-Tip
Brazylijski wolno prażony wtryskiwany Tri-Tip to danie główne, które serwuje 5. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 402 kalorii, 39g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. Za $3.22 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz tri-tip, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 69%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brazylijska wędzona końcówka Tri Na Traegerze, Pieczony Tri Tip, oraz Niedzielna Powolna Kuchenka: Tri-Tip Tacos.
Instrukcje
Natrzyj pieczeń tri-tip oliwą z oliwek,a następnie czosnek i zioła na sucho. Za pomocą wtryskiwacza wstrzyknąć pieczeń w co najmniej 4 miejscach z sosem maślano-czosnkowym. Zatkaj każdy otwór pierwszym chile, a następnie czosnkiem.
Odstawić na co najmniej godzinę (preferowane 2 godziny).
Rozpal Grill gazowy i ustaw na małym lub średnim ogniu.
Umieść zrębki w folii na ogniu i umieść pieczeń na drugim stojaku lub najwyższym dostępnym stojaku grubą stroną do dołu. Powoli piecz tri-tip przez 20 do 30 minut lub do uzyskania pożądanego wysmażenia, nie obracając go przez cały czas pieczenia.
Wyjmij po zakończeniu i podawaj natychmiast.