Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj brazylijskiego gulaszu rybnego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 217 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz czosnek, kolendra, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brazylijski Gulasz Rybny, na Moqueca (Brazylijski gulasz rybny), oraz Brazylijski Gulasz Rybny / Moqueca.
Instrukcje
1
Filety rybne osuszyć i włożyć do miski. Wymieszać sok z limonki, paprykę malagueta, 1 łyżkę czosnku i 1 1/2 łyżeczki soli, następnie zalać rybę i wrzucić do połączenia. Marynować, przykryte i schłodzone, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sok Z Limonki
Papryka
Czosnek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj krewetki i schłodzić co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 1 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
3
Umieść pomidory na dnie szerokiego 5-do 6-kwartowego ciężkiego garnka. Top z cebulą i pozostałą łyżką czosnku, a następnie posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Pomidor
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Na wierzch warzyw ułożyć plantany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Babka
5
Posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli. Ułóż rybę w 1 warstwie na babce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babka
Ryby
Sól
6
Posypać kolendrę i pietruszkę na rybę, a następnie ułóż krewetki w 1 warstwie na ziołach, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Marynata
Pietruszka-nać
Krewetki
Zioła
Ryby
7
Wlać olej i marynatę równomiernie na mieszaninę w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie przykryć garnek. Wyreguluj ciepło, aby delikatnie gotować, aż warzywa zmiękną i uwolnią płyn i ryby są po prostu gotowane przez, o 20 protokół.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.