Braised Red Snapper Puttanesca

Braised Red Snapper Puttanesca
Przepis duszony Czerwony Snapper Puttanesca może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Ten przepis służy 4. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Mieszanka sardeli, płatki pieprzu, oliwki kalamatan, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z finecooking.com posiada 4 wentylatory. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Szybkie duszone czerwone Snapper Puttanesca z makaronem, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Red Snapper Puttanesca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i podgrzej piekarnik do 163°. doprawić garnek solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pozostawić w temperaturze pokojowej podczas przygotowywania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3
Ciepło 2 Tbs. oliwy z oliwek w 12-calowej patelni żaroodpornej nad średnim ciepłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż zmięknie, ale nie Złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodaj pomidory i ich sok, anchois, oliwki, 2 Tbs. z bazylii, kaparów i płatków pieprzu na patelnię. Doprowadzić sos do szybkiego dusić i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory są miękkie i soki zmniejszyły się do sosu konsystencji, o 8 protokół. Nestle filety snapper w sosie, łyżki niektóre na górze, aby utrzymać rybę wilgotną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Mżawka z pozostałych 1 Tbs. oliwa z oliwek. Szczelnie przykryć patelnię pokrywką lub folią aluminiową i dusić w piekarniku, aż ryba będzie prawie gotowana, 10 do 15 minut, w zależności od grubości. Za pomocą szpatułki z rowkiem przenieś Lucjan do 4 płytkich misek do serwowania. Jeśli sos wydaje się zbyt cienki, dusić na średnim ogniu, aż zgęstnieje według własnych upodobań. Wymieszać pozostałe 1 Tbs. bazylia i mięta i ocet do sosu i łyżką go na rybę. Propozycje Serwowania
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać z polentą lub kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1
Rozmiar
2
na bazie czterech porcji, kalorii
1
320, tłuszcz
2
17, Kalorie Tłuszczowe
1
150, Tłuszcze Nasycone
2
5, białko
3
31, Tłuszcz Jednonienasycony
4
12, węglowodany
5
1360, Cholesterol
6
50, Włókno
7
Foto: Scott Phillips
8
Oceń ten przepis i zobacz opinie
1
12, Tłuszcz Wielonienasycony
2
5, sód

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn