Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Braciole. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jednodniowego chleba, cebuli, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Braciole, Braciole, oraz Braciole Pammie.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać pancetta i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować pancetta, aż robi się brązowy i chrupiące, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz i wrzucić do włączenia z pancetta. Doprawić solą, do smaku. Gotować cebulę, aż będą miękkie i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Podczas gotowania cebuli, w dużej misce, połączyć chleb i mleko. Wrzucić do połączenia i odstawić, aż chleb wchłania mleko i jest bardzo miękki. Użyj rąk, aby tam wejść i naprawdę zgnieść wszystko razem. Rezerwa.
Dodać orzeszki piniowe, provolone i Parmigiano-Reggiano, i mieszać do połączenia. Smak, aby upewnić się, że mieszanina jest pyszna i doprawić solą, do smaku, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Provolon
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Ułóż plasterki wołowiny między 2 kawałkami folii i delikatnie Funt młotkiem do mięsa, aby spłaszczyć i wyrównać plasterki. Umieścić około 1/4 szklanki nadzienia na 1 koniec każdego z ubitych plasterków wołowiny i zwinąć. Zabezpiecz rolki wykałaczkami. Powtórz ten proces z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
10
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Roladki wołowe doprawiamy solą do smaku i brązujemy ze wszystkich stron. Gdy bułki wołowe są brązowe ze wszystkich stron, usuń je z patelni i rezerwy. Zrobić sos w tym samym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Usuń olej z garnka, że wołowina była tylko rumiane w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Dodać lekką warstwę świeżej oliwy z oliwek i dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić solą, do smaku i umieścić garnek na średnim ogniu. Pocić cebulę, aż będą przezroczyste i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodać czosnek i saute przez kolejne 2 do 3 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i czerwonym winem i gotować przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Czosnek Goya®
14
Dodać pomidory, 2 szklanki wody i doprawić solą, do smaku. Powrót roladki wołowe na patelnię i przytulić je do sosu. Doprowadzić sos do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina jest bardzo delikatny i aromatyczny, o 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Usuń wykałaczki przed podaniem. Aby służyć, ułóż 2 lub 3 braciole na każdym talerzu. Połowę 1 lub 2 rolki, aby odsłonić farsz. Łyżka niektórych sosu i udekorować Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)