Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Braciole. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jednodniowego chleba, cebuli, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Braciole, Braciole, oraz Braciole Pammie.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać pancetta i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować pancetta, aż robi się brązowy i chrupiące, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz i wrzucić do włączenia z pancetta. Doprawić solą, do smaku. Gotować cebulę, aż będą miękkie i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Posiekane Czerwone Cebule
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podczas gotowania cebuli, w dużej misce, połączyć chleb i mleko. Wrzucić do połączenia i odstawić, aż chleb wchłania mleko i jest bardzo miękki. Użyj rąk, aby tam wejść i naprawdę zgnieść wszystko razem. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodać czosnek na patelni z pancetta i cebuli i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać grzyby, doprawić solą, do smaku i podsmażyć, aż grzyby będą miękkie i wypuszczą wilgoć, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wyjąć mieszaninę z ognia i wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Dodaj mieszankę cebuli / grzybów do zarezerwowanego chleba i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać orzeszki piniowe, provolone i Parmigiano-Reggiano, i mieszać do połączenia. Smak, aby upewnić się, że mieszanina jest pyszna i doprawić solą, do smaku, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Provolon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Ułóż plasterki wołowiny między 2 kawałkami folii i delikatnie Funt młotkiem do mięsa, aby spłaszczyć i wyrównać plasterki. Umieścić około 1/4 szklanki nadzienia na 1 koniec każdego z ubitych plasterków wołowiny i zwinąć. Zabezpiecz rolki wykałaczkami. Powtórz ten proces z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
10
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Roladki wołowe doprawiamy solą do smaku i brązujemy ze wszystkich stron. Gdy bułki wołowe są brązowe ze wszystkich stron, usuń je z patelni i rezerwy. Zrobić sos w tym samym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Usuń olej z garnka, że wołowina była tylko rumiane w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Dodać lekką warstwę świeżej oliwy z oliwek i dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić solą, do smaku i umieścić garnek na średnim ogniu. Pocić cebulę, aż będą przezroczyste i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Dodać czosnek i saute przez kolejne 2 do 3 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i czerwonym winem i gotować przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
14
Dodać pomidory, 2 szklanki wody i doprawić solą, do smaku. Powrót roladki wołowe na patelnię i przytulić je do sosu. Doprowadzić sos do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina jest bardzo delikatny i aromatyczny, o 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Usuń wykałaczki przed podaniem. Aby służyć, ułóż 2 lub 3 braciole na każdym talerzu. Połowę 1 lub 2 rolki, aby odsłonić farsz. Łyżka niektórych sosu i udekorować Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym