Braciole

Braciole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Braciole. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jednodniowego chleba, cebuli, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Braciole, Braciole, oraz Braciole Pammie.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać pancetta i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować pancetta, aż robi się brązowy i chrupiące, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz i wrzucić do włączenia z pancetta. Doprawić solą, do smaku. Gotować cebulę, aż będą miękkie i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Podczas gotowania cebuli, w dużej misce, połączyć chleb i mleko. Wrzucić do połączenia i odstawić, aż chleb wchłania mleko i jest bardzo miękki. Użyj rąk, aby tam wejść i naprawdę zgnieść wszystko razem. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać czosnek na patelni z pancetta i cebuli i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać grzyby, doprawić solą, do smaku i podsmażyć, aż grzyby będą miękkie i wypuszczą wilgoć, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Wyjąć mieszaninę z ognia i wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Dodaj mieszankę cebuli / grzybów do zarezerwowanego chleba i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać orzeszki piniowe, provolone i Parmigiano-Reggiano, i mieszać do połączenia. Smak, aby upewnić się, że mieszanina jest pyszna i doprawić solą, do smaku, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
ProvolonProvolon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Ułóż plasterki wołowiny między 2 kawałkami folii i delikatnie Funt młotkiem do mięsa, aby spłaszczyć i wyrównać plasterki. Umieścić około 1/4 szklanki nadzienia na 1 koniec każdego z ubitych plasterków wołowiny i zwinąć. Zabezpiecz rolki wykałaczkami. Powtórz ten proces z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
10
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Roladki wołowe doprawiamy solą do smaku i brązujemy ze wszystkich stron. Gdy bułki wołowe są brązowe ze wszystkich stron, usuń je z patelni i rezerwy. Zrobić sos w tym samym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
11
Usuń olej z garnka, że wołowina była tylko rumiane w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Dodać lekką warstwę świeżej oliwy z oliwek i dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić solą, do smaku i umieścić garnek na średnim ogniu. Pocić cebulę, aż będą przezroczyste i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
13
Dodać czosnek i saute przez kolejne 2 do 3 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i czerwonym winem i gotować przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
14
Dodać pomidory, 2 szklanki wody i doprawić solą, do smaku. Powrót roladki wołowe na patelnię i przytulić je do sosu. Doprowadzić sos do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina jest bardzo delikatny i aromatyczny, o 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Usuń wykałaczki przed podaniem. Aby służyć, ułóż 2 lub 3 braciole na każdym talerzu. Połowę 1 lub 2 rolki, aby odsłonić farsz. Łyżka niektórych sosu i udekorować Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
16
Wow! Świetne braciole!

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałkijednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałki907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgePomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczyPomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczy227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterkipieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterki2goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula, drobno pokrojona w kostkęcebula, drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepancetta drobno pokrojona w kostkępancetta drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4krewetki i żyłkiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracjiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracji1zostawićPosiekana natka pietruszki, do dekoracjiPosiekana natka pietruszki, do dekoracji1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty provolonetarty provolone1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadęszpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadę42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegórna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn