Braciole

Braciole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Braciole. Jedna porcja zawiera 1149 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,62 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jednodniowego chleba, cebuli, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Braciole, Braciole, oraz Braciole Pammie.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Zalać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek, dodać pancetta i doprowadzić patelnię do średniego ciepła. Gotować pancetta, aż robi się brązowy i chrupiące, o 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz i wrzucić do włączenia z pancetta. Doprawić solą, do smaku. Gotować cebulę, aż będą miękkie i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Podczas gotowania cebuli, w dużej misce, połączyć chleb i mleko. Wrzucić do połączenia i odstawić, aż chleb wchłania mleko i jest bardzo miękki. Użyj rąk, aby tam wejść i naprawdę zgnieść wszystko razem. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać czosnek na patelni z pancetta i cebuli i saute przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać grzyby, doprawić solą, do smaku i podsmażyć, aż grzyby będą miękkie i wypuszczą wilgoć, około 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wyjąć mieszaninę z ognia i wymieszać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
7
Dodaj mieszankę cebuli / grzybów do zarezerwowanego chleba i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Dodać orzeszki piniowe, provolone i Parmigiano-Reggiano, i mieszać do połączenia. Smak, aby upewnić się, że mieszanina jest pyszna i doprawić solą, do smaku, w razie potrzeby. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
ProvolonProvolon
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Ułóż plasterki wołowiny między 2 kawałkami folii i delikatnie Funt młotkiem do mięsa, aby spłaszczyć i wyrównać plasterki. Umieścić około 1/4 szklanki nadzienia na 1 koniec każdego z ubitych plasterków wołowiny i zwinąć. Zabezpiecz rolki wykałaczkami. Powtórz ten proces z pozostałą wołowiną i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
10
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Roladki wołowe doprawiamy solą do smaku i brązujemy ze wszystkich stron. Gdy bułki wołowe są brązowe ze wszystkich stron, usuń je z patelni i rezerwy. Zrobić sos w tym samym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Usuń olej z garnka, że wołowina była tylko rumiane w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Dodać lekką warstwę świeżej oliwy z oliwek i dodać cebulę i pokruszony czerwony pieprz. Doprawić solą, do smaku i umieścić garnek na średnim ogniu. Pocić cebulę, aż będą przezroczyste i bardzo aromatyczne, o 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać czosnek i saute przez kolejne 2 do 3 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i czerwonym winem i gotować przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
14
Dodać pomidory, 2 szklanki wody i doprawić solą, do smaku. Powrót roladki wołowe na patelnię i przytulić je do sosu. Doprowadzić sos do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż wołowina jest bardzo delikatny i aromatyczny, o 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Usuń wykałaczki przed podaniem. Aby służyć, ułóż 2 lub 3 braciole na każdym talerzu. Połowę 1 lub 2 rolki, aby odsłonić farsz. Łyżka niektórych sosu i udekorować Parmigiano-Reggiano i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
16
Wow! Świetne braciole!

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałkijednodniowy włoski chleb, Skórki usunięte, pokrojone na 1-calowe kawałki9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczyPomidory San Marzano, przechodzące przez młyn spożywczy2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterkipieczarki guzikowe lub cremini, pokrojone w plasterki2goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula, drobno pokrojona w kostkęcebula, drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepancetta drobno pokrojona w kostkępancetta drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty Parmigiano-Reggianotarty Parmigiano-Reggiano4krewetki i żyłkiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracjiTarty Parmigiano-Reggiano, do dekoracji1zostawićPosiekana natka pietruszki, do dekoracjiPosiekana natka pietruszki, do dekoracji1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone orzeszki pinioweprażone orzeszki piniowe1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty provolonetarty provolone1szczyptaSzczypta pokruszonych płatków czerwonej paprykiSzczypta pokruszonych płatków czerwonej papryki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesproszkowane nasiona lubczykusproszkowane nasiona lubczyku2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadęszpinak, łodygi usunięte i pokrojone w szyfonadę43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)górna runda, pokrojona w plastry grubości 1/2 cala (około 12)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn