Boćwina szwajcarska z fasolą Garbanzo i świeżymi pomidorami
Boćwina szwajcarska z fasolą Garbanzo i świeżymi pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 123 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać fasolę garbanzo, sól i pieprz, szalotka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Prażona fasola Garbanzo & Garlic w / Swiss Chard, Prażona fasola Garbanzo i czosnek z Chardą Szwajcarską, oraz Prażona Fasola Garbanzo I Czosnek Z Chardą Szwajcarską.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni. Wymieszać szalotkę i zieloną cebulę; gotować i mieszać przez 3 do 5 minut, lub aż miękkie i pachnące. Wymieszać z fasolą garbanzo, doprawić solą i pieprzem, rozgrzać.
Umieścić chard w patelni, i gotować, aż zwiędną.
Dodaj plasterki pomidora, wyciśnij sok z cytryny na zielenie i podgrzej. Talerz, doprawić solą i pieprzem do smaku.