Boćwina szwajcarska: Pasticcio di Bietole al Forno
Boćwina szwajcarska: Pasticcio di Bietole al Forno wymaga około 2 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 432 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Za $2.09 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, parmigiano-reggiano, boćwinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Tarta Z Boćwiny Szwajcarskiej, Tarta z pora i boćwiny, oraz Boćwina Szwajcarska I Tarta Ziołowa.
Dodaj 3 łyżki Parmigiano i za pomocą trzepaczki mieszaj, aż składniki będą dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Dodaj mieszankę jajeczną do schłodzonej boćwiny i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
14
Używając pozostałej oliwy z oliwek, aby lekko natłuścić płytkie 9-calowe okrągłe lub owalne naczynie do pieczenia. Posyp spód naczynia do pieczenia 1/2 szklanki bułki tartej. Ostrożnie umieść mieszankę boćwiny i jajek na patelni. Posyp pozostałym Parmigiano, a następnie pozostałą bułką tartą.