Duszone żeberka z czekoladą i rozmarynem

Duszone żeberka z czekoladą i rozmarynem
Duszone żeberka z czekoladą i rozmarynem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1092 kalorie, 39g białka, oraz 93g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.04 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, słodko-gorzką czekoladę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone żeberka hoisin Beer z rozmarynem Purée z białej fasoli, Zinfandel-duszone żeberka wołowe z puree Rozmarynowo-Pasternakowym, oraz Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej ciężki duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj pancetta i smażyć na chrupiące. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Żeberka posypać solą i pieprzem. Praca w partiach, brązowe żeberka w kapiące w garnku na średnim ogniu, aż brązowy ze wszystkich stron, o 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przenieś na talerz.
5
Do garnka dodajemy cebulę i kolejne 4 składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj wino. Gotować odkryte, aż płyn zmniejszy się o połowę, skrobanie się rumiane kawałki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
7
Dodaj bulion, pomidory, pietruszkę, tymianek, liść laurowy i pancettę. Powrót żeberka do garnka, przykryć częściowo, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż mięso żeberka będzie miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 1 1/2 godziny dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
TymianekTymianek
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Przenieść żebra na płytkę; wyrzucić liść laurowy. Łyżka tłuszczu z powierzchni sosu. Gotować sos, aż zacznie zgęstnieć, o 8 protokół. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SOSSOS
żeberkażeberka
9
Dodaj czekoladę, kakao w proszku i rozmaryn; mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Powrót żeberka do garnka. Gotować na wolnym ogniu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CzekoladaCzekolada
RozmarynRozmaryn
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować pochodzenie winnice Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn