Bourbon Pops

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezmlecznych, wegetariańskich i wegańskich do swojego pudełka z przepisami, Bourbon Pops może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 379 kalorii , 3 g białka i 1 g tłuszczu . Za 2,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, sok z cytryny, bourbon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób tak naprawdę lubiło ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką na poziomie 41% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także lody czekoladowe z dipem od Purely Pops | Pytania i odpowiedzi z autorem oraz rozdanie , Przepis na ciasto na popy: Cupcake Pops i Ciasto warstwowe Bourbon z ganache Bourbon i kremem maślanym z mlecznej czekolady .
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Dodaj 1 szklankę wody i cukier do małego rondla, postaw na średnim ogniu i zagotuj. Wyłącz ogień, dodaj skórkę z cytryny i miętę. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Do blendera dodaj jagody, 6 łyżek prostego syropu cytrynowo-miętowego i sok z cytryny. Puree aż do dokładnego połączenia.
Dodaj do miarki zawierającej 2 szklanki płynu. Wymieszaj bourbon i odłóż na bok.
Dodaj 1/2 szklanki wody, sok z cytryny, 1/3 szklanki prostego syropu cytrynowo-miętowego i bourbon do miarki na 2 szklanki płynu. Mieszaj do połączenia i odłóż na bok.
Dodaj 1/2 szklanki jagód do dowolnej foremki na lody, którą posiadasz, wypełniając każdą foremkę do połowy. Pozostawić do zamrożenia aż do zestalenia, około 1 godziny.
Po zamrożeniu warstwy soku jagodowego włóż do każdej foremki 1/2 szklanki warstwy soku cytrynowego. Pozostawić do zamrożenia aż do zestalenia, około 1 godziny.
Ostrożnie wyjmij popy z formy i podawaj.