Bourbon-Chestnut Bonbons
Bourbon-Chestnut Bonbons może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 80. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka kakao do pieczenia, dobrej jakości słodko-gorzka czekolada, kasztan spread i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bonbony Figowe, Yam Bonbons, oraz Truskawkowe Bonbons dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce umieścić słodko-gorzką czekoladę. W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać śmietanę do gotowania na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia i zalać czekoladą; odstawić 2 minuty. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać z kasztanem i bourbonem, aż dobrze się wymieszają. Przykryć; chill 4 godziny lub do firmy.
Wyłożyć arkusze ciastek z pergaminem kuchennym lub papierem woskowanym. Kształt łyżeczki do herbaty mieszaniny czekolady w kulki.
Umieścić na arkuszach ciasteczek; zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
W szklanym talerzu ciasto, umieścić kakao. W średniej mikrofali miski, kuchenka mikrofalowa półsłodkie czekolady odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając raz, aż czekolada może być mieszana gładko. Używając rąk, upuść zamrożone bonbons w roztopionej czekoladzie i zwiń rękami, aby całkowicie pokryć. Delikatnie upuść powlekane kulki w kakao, potrząsając płytką ciasta, aby pokryć. Powrót kulki do arkuszy cookie. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub aż powłoka jest jędrna. Przechowywać w lodówce lub zamrażarce.