Bourbon budyń chlebowy z sosem maślanym
Bourbon Bread budyń z sosem Butterscotch może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 78 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bourbon, syrop lodowy, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pecan, Bourbon, and Butterscotch Bread budyń, New Orleans Bourbon budyń chlebowy z sosem Bourbon, oraz Bourbon dyniowy budyń chlebowy z sosem Bourbon.
Instrukcje
Przyciąć skórkę z chleba za pomocą ząbkowanego noża i odrzucić skórkę.
Pokroić chleb w 1-calową kostkę. Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 18 minut lub do tosty.
Połączyć odtłuszczone mleko, brązowy cukier, bourbon, ekstrakt waniliowy, i jajka w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodać kostki chleba i rodzynki; wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 45 minut.
Mieszankę łyżką do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania. Przykryć i piec w 350 przez 30 minut. Odkryć i piec dodatkowe 25 minut lub aż budyń jest ustawiony.
Wlać syrop do małej miski bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 30 sekund lub aż ciepłe.
Syrop podawać z budyniem chlebowym.