Bouillabaisse Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bouillabaisse z kurczaka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory w puszkach, udka kurczaka, długie paski skórki pomarańczowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse Z Kurczaka, oraz Bouillabaisse Z Kurczaka.
Instrukcje
Dodać kawałki kurczaka na patelnię w jednej warstwie, zanurzając w sosie; powrót mieszaniny do wrzenia. Przykryć patelnię i wstawić do piekarnika.
Piec, aż kurczak jest gotowane przez, o 45 protokół.
Wyjąć kurczaka z piekarnika; przykryć. Utrzymuj temperaturę pieca.
Tosty na blasze do złotego koloru, około 12 minut: 12 plastrów bagietki o grubości 1/2 cala, Szczotkowane oliwą z oliwek
Wyjąć z piekarnika. Łyżka kurczaka i sos do płytkich misek. Top każdej porcji z 2 tosty bagietki plastry.
Dekoruj rouille, w razie potrzeby.