Boston Cream Pops
Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten przepis służy 24. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, papierowe patyczki z lizakami, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno patelni 13x9 cali sprayem do gotowania. Dodać i upiec ciasto wymieszać na patelni zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj. Super. W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól.
Dodać mleko i żółtka. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę. Wymieszać z masłem i wanilią.
Zdjąć z ognia. Powierzchnię puddingu przykryć folią; ostudzić.
Arkusz cookie linii z papieru woskowanego. Ciasto pokruszyć w dużej misce.
Dodać budyń; dobrze wymieszać palcami, aż mieszanina się połączy. Kształt na 1 1/2-calowe kulki; umieścić na arkuszu cookie. Zamrozić do twardości; przenieść do lodówki.
Wyjąć kulki ciasta z lodówki kilka na raz. Zanurz końcówkę 1 patyczka lizaka około 1/2 cala w roztopionym cukierku i włóż kij nie więcej niż w połowie drogi do 1 kulki tortowej. Dip każda kulka ciasto do stopionego cukierków na pokrycie; dotknij nadmiar. Poke przeciwległy koniec kija w bloku pianki.
Odstawić do Ustawienia. Roztopić pieczenia chipsy z skracania; mżawka na pops.