Boston Cream Pie III

Boston Cream Pie III
Boston Cream Pie III może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 588 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 2-8 calowe okrągłe patelnie do ciast i dna linii z okrągłymi pergaminem. Mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól przesiać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem 1/2 szklanki masła i 1 szklanka cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając z każdym dodatkiem, a następnie wymieszać z 1 łyżeczką wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z 3/4 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
5
Wymieszać tylko tyle, aby dokładnie wymieszać; nie przesadzać.
6
Podzielić ciasto między 2-8 calowych patelni.
7
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
8
Aby ciasto krem nadzienie: w małym rondlu, podgrzać 1 szklankę mleka do temperatury wrzenia i usunąć z ognia. W żaroodpornej misce do mieszania ubić 3 żółtka do uzyskania gładkości. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru i dalej ubijać aż do bladożółtego. Ubić w 1/4 szklanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
żółtko Jajażółtko Jaja
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Wlać gorące mleko do mieszaniny żółtka w stałym strumieniu, stale ubijając. Po dodaniu całego mleka umieść miskę na patelni z wrzącą wodą, aby miska nie dotykała wody, lub wlej mieszaninę do górnej części podwójnego kotła.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
10
Ciepło, stale mieszając, aż zgęstnieje. Gotować 2 minuty więcej, a następnie zdjąć z ognia. Wymieszać 1 łyżkę masła i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
11
Ochłoń.
12
Aby glazura: w górnej części podwójnego kotła roztopić czekoladę z 2 łyżkami masła. Gdy gładka, zdjąć z ognia i ubić cukierników cukru, aby gęsta pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
13
Dodaj 1/2 łyżeczki wanilii. Zanurz się w gorącej wodzie. Jeśli glazura nie ma konsystencji do smarowania, dodaj więcej wody 1 łyżeczkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
GlazuraGlazura
WodaWoda
14
Aby złożyć ciasto, rozprowadź schłodzony krem na jednej z warstw ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
15
Drugą warstwę ciasta położyć na kremie z ciasta i rozprowadzić polewę czekoladową na wierzchu za pomocą metalowej szpatułki. Wierzch kurzu z cukrem cukierniczym. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Krem Do CiastKrem Do Ciast
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn