Boston Cream Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz polewę czekoladową, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, pokonując 5 do 7 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Mieszaj z małą prędkością po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Wymieszaj aromaty.
Wlać ciasto do dwóch nasmarowanych i posypanych mąką 9-calowych okrągłych tortownic.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Krem rozprowadzić pomiędzy warstwami ciasta.
Rozłóż polewę czekoladową na wierzchu ciasta, pozwalając nadmiar kapać po bokach. Schłodzić co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w lodówce.