Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz polewę czekoladową, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, pokonując 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Mieszaj z małą prędkością po każdym dodaniu, aż do wymieszania. Wymieszaj aromaty.
5
Wlać ciasto do dwóch nasmarowanych i posypanych mąką 9-calowych okrągłych tortownic.
6
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i schłodzić całkowicie na stojakach z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Krem rozprowadzić pomiędzy warstwami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KremKrem
8
Rozłóż polewę czekoladową na wierzchu ciasta, pozwalając nadmiar kapać po bokach. Schłodzić co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn