Grillowane Piwne Hamburgery
Przepis grillowane podwórkowe hamburgery piwne może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 25 minut. To danie główne ma 284 kalorie, 29g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz bezalkoholowe piwo, czosnek, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfite Backyard Burgers, Southwestern Backyard Burgers, oraz Backyard Big South-of-the-Border Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem bułki, ketchup i ogórki. Kształt mieszaniny na 6 pasztecików, około 3/4 cala grubości.
Umieść paszteciki na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 10 do 15 minut, obracając raz, aż termometr do mięsa włożony do środka pasztecików odczytuje 160ºF.
Dodać bułki, ściąć boki w dół, Przez ostatnie 4 minuty grillowania lub do tosty.
Najlepsze hamburgery z keczupem i marynowanymi deskami; podawać na bułkach.