Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 728 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 36 minut. 55 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na biszkopt: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiszkoptBiszkopt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
3
W dwóch miseczkach oddzielne żółtka i białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj 1/2 cukru do każdej miski. Beat zarówno do szczytu. Gdy sztywne, złóż białka do mieszaniny żółtkowej. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając drewnianą łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Wlać tę mieszaninę do 10 cala smarowane ciasto patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Piec około 20 minut, lub do gąbczastego i złocistego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
8
Wyjąć z piekarnika i mocno ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
9
W rondlu zagotuj masło, mleko i lekką śmietanę. Podczas gotowania tej mieszanki, połączyć cukier, skrobia kukurydziana, i jajka w misce i ubijać, aż wstążki tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Jasny KremJasny Krem
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Gdy mieszanka śmietany, mleka, masła osiągnie temperaturę wrzenia, ubijamy mieszankę jajeczną i gotujemy do wrzenia. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Wlać do miski i przykryć powierzchnię plastikową osnową. Chill overnight, jeśli to możliwe. Po schłodzeniu ubijamy do wygładzenia i smaku 1 łyżeczką ciemnego rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny RumCiemny Rum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Do polewy czekoladowej kremówki: rozgrzać 6 uncji kremówki nad wrzącą wodą do około 105 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
13
Dodaj roztopioną czekoladę. Konsystencja cienka do rozprowadzania z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
14
W przypadku białego lukru kremówki: ciepłe 5 uncji kremówki nad wrzącą wodą do około 105 stopni F. cienkie z wodą, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
15
Umieścić w torbie rurowej z końcówką 1/8 cala.
16
Polewa czekoladowa: roztopić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
17
Połączyć z ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1
Połącz składniki i ogrzać do około 105 stopni F. Dostosuj konsystencję z wodą. Powinien płynąć swobodnie z torebki z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Aby zakończyć: Wyrównaj biszkopt u góry za pomocą noża do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiszkoptBiszkopt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Ciasto pokroić na 2 warstwy.
4
Rozprowadzić krem na 1 warstwie. Wierzch drugą warstwą ciasta. Rezerwa niewielką ilość kremu ciasto do rozłożenia na boki, niech migdał trzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Na wierzch ciasta rozprowadzić cienką warstwę polewy czekoladowej. Wykonaj natychmiast spiralne linie zaczynając od środka ciasta, używając białego kremówki w torbie z ciastem. Zdobądź białe linie z punktem noża do parkowania, zaczynając od środka i ciągnąc na zewnątrz do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Boki ciasta rozłożyć cienką warstwą kremu z ciasta reserved. Naciśnij prażone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 36 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Magazyn