Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 728 kalorii, 15g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 36 minut. 55 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na biszkopt: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
W dwóch miseczkach oddzielne żółtka i białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj 1/2 cukru do każdej miski. Beat zarówno do szczytu. Gdy sztywne, złóż białka do mieszaniny żółtkowej. Stopniowo dodawać mąkę, mieszając drewnianą łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
6
Wlać tę mieszaninę do 10 cala smarowane ciasto patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu
7
Piec około 20 minut, lub do gąbczastego i złocistego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
8
Wyjąć z piekarnika i mocno ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
W rondlu zagotuj masło, mleko i lekką śmietanę. Podczas gotowania tej mieszanki, połączyć cukier, skrobia kukurydziana, i jajka w misce i ubijać, aż wstążki tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
Jasny Krem
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Gdy mieszanka śmietany, mleka, masła osiągnie temperaturę wrzenia, ubijamy mieszankę jajeczną i gotujemy do wrzenia. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Wlać do miski i przykryć powierzchnię plastikową osnową. Chill overnight, jeśli to możliwe. Po schłodzeniu ubijamy do wygładzenia i smaku 1 łyżeczką ciemnego rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Rum
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Do polewy czekoladowej kremówki: rozgrzać 6 uncji kremówki nad wrzącą wodą do około 105 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
13
Dodaj roztopioną czekoladę. Konsystencja cienka do rozprowadzania z wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
14
W przypadku białego lukru kremówki: ciepłe 5 uncji kremówki nad wrzącą wodą do około 105 stopni F. cienkie z wodą, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
15
Umieścić w torbie rurowej z końcówką 1/8 cala.
16
Polewa czekoladowa: roztopić czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
17
Połączyć z ciepłą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1
Połącz składniki i ogrzać do około 105 stopni F. Dostosuj konsystencję z wodą. Powinien płynąć swobodnie z torebki z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Aby zakończyć: Wyrównaj biszkopt u góry za pomocą noża do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
3
Ciasto pokroić na 2 warstwy.
4
Rozprowadzić krem na 1 warstwie. Wierzch drugą warstwą ciasta. Rezerwa niewielką ilość kremu ciasto do rozłożenia na boki, niech migdał trzymać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Ciast
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pieprz Arbolowy
5
Na wierzch ciasta rozprowadzić cienką warstwę polewy czekoladowej. Wykonaj natychmiast spiralne linie zaczynając od środka ciasta, używając białego kremówki w torbie z ciastem. Zdobądź białe linie z punktem noża do parkowania, zaczynając od środka i ciągnąc na zewnątrz do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)