Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Boston Cream Pie spróbować. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 364 kalorie, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, wanilia, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść separator jaj na małej misce. Rozbij 1 jajko nad separatorem, aby oddzielić żółtko od białka; następnie oddziel drugie jajko. (Zachowaj białka na inny przepis.) W małej miseczce umieścić żółtka. Żółtka ubić widelcem lub trzepaczką do wymieszania. Wymieszać w 1 1/2 szklanki mleka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać 1/3 szklanki cukru granulowanego, skrobię kukurydzianą i 1/8 łyżeczki soli do wymieszania. Stopniowo mieszaj mieszaninę jaj do mieszaniny cukru. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się. Zagotować i wymieszać 1 minutę; zdjąć z ognia. Wymieszać 2 łyżeczki wanilii. Naciśnij folię foliową na powierzchni wypełnienia, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy na górze. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż zestaw, ale nie dłużej niż 24 godziny. Podczas gdy nadzienie chłodzi, Kontynuuj przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WaniliaWanilia
SólSól
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj sprayem dno okrągłej patelni o średnicy 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, zatrzymując się często zeskrobać ciasto z boku i na dole miski z gumową szpatułką. Beat na wysokiej prędkości 3 minuty, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać miskę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać ciasto na patelnię; użyj gumowej szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski, równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni i gładką górę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
6
Piec około 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne ciasto w patelni na stojaku chłodzącym 20 minut, a następnie wyjąć na stojak chłodzący, aby zakończyć chłodzenie całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
W rondlu 1-quart, roztopić 3 łyżki masła i czekolady na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu. W międzyczasie, w szklance 1-cup miarki, kuchenka mikrofalowa wody odkryte na wysokie 15 do 30 sekund lub aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Usuń mieszaninę czekolady z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem i 3/4 łyżeczki wanilii. Wymieszać 3 łyżki ciepłej wody. Mieszaj dodatkową wodę, 1 łyżeczkę na raz, aż lukier będzie gładki i wystarczająco cienki, aby się rozprzestrzenił.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
WodaWoda
9
Aby podzielić ciasto poziomo na pół, zaznacz środkowe punkty wokół boku ciasta wykałaczkami. Używając wykałaczek jako przewodnika, przeciąć ciasto długim, ostrym nożem, za pomocą ruchu w przód iw tył. Na talerzu do serwowania umieść dolną warstwę z wyciętą stroną do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
NóżNóż
10
Rozprowadź wypełnienie na dolnej warstwie. Top z wierzchu ciasta, wyciąć stronę w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Rozłóż glazurę na wierzchu ciasta, za pomocą metalowej szpatułki lub tylnej łyżki, pozwalając, aby niektóre glazury mżały po stronie ciasta. Przechowywać w lodówce odkryte aż do podania. Pozostałe ciasto należy przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn