Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Boston Cream Pie wymaga około 3 godziny i 47 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 113g tłuszczu, oraz w sumie 1588 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $5.12 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól, ekstrakt z wanilii, ciężki krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj i linia 2 (8-calowe) patelnie do ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubij razem jajka, białka, mleko i wanilię i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Cukier, mąkę, proszek do pieczenia i sól umieść w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać zmiękczone masło i połowę mieszaniny jaj do miksera i ubić na średniej prędkości, aż ciasto będzie bardzo gładkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać pozostałą masę jajeczną w 3 dodatkach, zeskrobując miskę po każdym dodaniu, a następnie ubijając przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ciasto równomiernie porcjować do przygotowanych patelni.
6
Piec, aż ciasto sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknął w centrum, 45 do 50 minut. Schłodzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie całkowicie ostudzić. Można zrobić dzień wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Umieść składniki w żaroodpornej misce i umieść nad rondlem z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Trzepaczka do rozpuszczenia i wygładzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ułożyć schłodzone ciasto na okrągło. Trim górnej części ciasta i wydrążone w środku, aby utrzymać Krem Ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
4
Pokroić pokrojone ciasto na duże kawałki i odstawić.
5
Rozjaśniony krem wyłożyć na ciasto, tworząc na środku mały kopiec. Ułóż kawałki ciasta na wierzchu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
6
Wlać ciepły ganache na całej powierzchni, aż pokryte.
7
Pozostaw ciasto na 2 do 3 godzin przed podaniem.
8
Do rondla włożyć większość mleka, połowę cukru i wanilię. W międzyczasie ubijamy resztę mleka, jajka, żółtka, pozostały cukier i skrobię kukurydzianą. Mieszaninę jajek temperować z 1/3 gorącego mleka, dobrze ubić i wlać z powrotem do rondla. Na średnim ogniu nadal gotować i ubijać, aż krem będzie gęsty i zacznie bąbelkować. Kontynuuj ubijanie i gotowanie przez kolejne 10 sekund. Przecedzić krem przez sito, przepychając szpatułką, do czystej miski do mieszania. Natychmiast przykryć całą powierzchnię kremu folią i ostudzić przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
MlekoMleko
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
SitoSito
9
Gdy krem do ciast jest chłodny, zdejmij folię, włóż mocowanie trzepaka do miksera stojącego i ubijaj krem na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Mikser StojącyMikser Stojący
10
Śmietanę wyjąć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
11
Śmietanę ubijamy na sztywno i składamy w 2 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 47 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn