Boston Cream Pie

Boston Cream Pie
Boston Cream Pie wymaga około 3 godziny i 47 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 113g tłuszczu, oraz w sumie 1588 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $5.12 za porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz sól, ekstrakt z wanilii, ciężki krem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boston Cream Pie gofry z kremem Bezmlecznym i domowym sosem czekoladowym, Boston Cream Pie, oraz Boston Cream Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Smaruj i linia 2 (8-calowe) patelnie do ciast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ubij razem jajka, białka, mleko i wanilię i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Cukier, mąkę, proszek do pieczenia i sól umieść w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać zmiękczone masło i połowę mieszaniny jaj do miksera i ubić na średniej prędkości, aż ciasto będzie bardzo gładkie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać pozostałą masę jajeczną w 3 dodatkach, zeskrobując miskę po każdym dodaniu, a następnie ubijając przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Ciasto równomiernie porcjować do przygotowanych patelni.
6
Piec, aż ciasto sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknął w centrum, 45 do 50 minut. Schłodzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie całkowicie ostudzić. Można zrobić dzień wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Umieść składniki w żaroodpornej misce i umieść nad rondlem z ledwo gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Trzepaczka do rozpuszczenia i wygładzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ułożyć schłodzone ciasto na okrągło. Trim górnej części ciasta i wydrążone w środku, aby utrzymać Krem Ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
4
Pokroić pokrojone ciasto na duże kawałki i odstawić.
5
Rozjaśniony krem wyłożyć na ciasto, tworząc na środku mały kopiec. Ułóż kawałki ciasta na wierzchu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
6
Wlać ciepły ganache na całej powierzchni, aż pokryte.
7
Pozostaw ciasto na 2 do 3 godzin przed podaniem.
8
Do rondla włożyć większość mleka, połowę cukru i wanilię. W międzyczasie ubijamy resztę mleka, jajka, żółtka, pozostały cukier i skrobię kukurydzianą. Mieszaninę jajek temperować z 1/3 gorącego mleka, dobrze ubić i wlać z powrotem do rondla. Na średnim ogniu nadal gotować i ubijać, aż krem będzie gęsty i zacznie bąbelkować. Kontynuuj ubijanie i gotowanie przez kolejne 10 sekund. Przecedzić krem przez sito, przepychając szpatułką, do czystej miski do mieszania. Natychmiast przykryć całą powierzchnię kremu folią i ostudzić przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BudyńBudyń
WaniliaWanilia
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
MlekoMleko
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
SitoSito
9
Gdy krem do ciast jest chłodny, zdejmij folię, włóż mocowanie trzepaka do miksera stojącego i ubijaj krem na średniej prędkości, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Mikser StojącyMikser Stojący
10
Śmietanę wyjąć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
11
Śmietanę ubijamy na sztywno i składamy w 2 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 47 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn