Borówkowe Tarty Z Kremem Cytrynowym

Borówkowe Tarty Z Kremem Cytrynowym
Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier granulowany, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarty Jagodowe Z Kremem Cytrynowym Meyer, Tarty Jagodowe Z Kremem Cytrynowym Meyer, oraz Tarty z kremem borówkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° blachą do pieczenia na środkowym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj razem okruchy krakersów Grahama, cukier granulowany i masło w misce widelcem, aż dobrze się połączą, a następnie naciśnij mieszankę palcami i łyżką równomiernie i mocno na dolnej i górnej stronie każdej patelni. (Jeśli używasz ramekinów, naciśnij mieszankę 3/4 cala w górę boków.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Forma TartaForma Tarta
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Umieść patelnie na rozgrzanej blasze do pieczenia i piecz Skórki, aż będą nieco ciemniejsze, około 10 minut, a następnie ostudź 10 minut na stojaku. (Ramekiny będą musiały schłodzić dodatkowe 5 minut w lodówce.) Delikatnie popchnij dno każdej patelni, aby poluzować skórkę, a następnie odwróć skórkę na dłoń i połóż na talerzu. (Jeśli używasz ramekinów, zostaw skórki w ramekinach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Forma TartaForma Tarta
4
Podczas gdy skorupy ostygną, ubij razem brązowy cukier, kwaśną śmietanę i wanilię w małej misce, aż cukier się rozpuści. W średniej misce z mikserem elektrycznym ubić serek, aż będzie gładki, następnie dodać śmietanę i skórkę, ubijając, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Nadzienie z serem śmietankowym podzielić między skorupki tarty, równomiernie rozprowadzić, następnie polać jagodami i polać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn