Borówkowe Tarty Z Kremem Cytrynowym
Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier granulowany, okruchy krakersów graham i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarty Jagodowe Z Kremem Cytrynowym Meyer, Tarty Jagodowe Z Kremem Cytrynowym Meyer, oraz Tarty z kremem borówkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° blachą do pieczenia na środkowym stojaku.
Wymieszaj razem okruchy krakersów Grahama, cukier granulowany i masło w misce widelcem, aż dobrze się połączą, a następnie naciśnij mieszankę palcami i łyżką równomiernie i mocno na dolnej i górnej stronie każdej patelni. (Jeśli używasz ramekinów, naciśnij mieszankę 3/4 cala w górę boków.)
Umieść patelnie na rozgrzanej blasze do pieczenia i piecz Skórki, aż będą nieco ciemniejsze, około 10 minut, a następnie ostudź 10 minut na stojaku. (Ramekiny będą musiały schłodzić dodatkowe 5 minut w lodówce.) Delikatnie popchnij dno każdej patelni, aby poluzować skórkę, a następnie odwróć skórkę na dłoń i połóż na talerzu. (Jeśli używasz ramekinów, zostaw skórki w ramekinach.)
Podczas gdy skorupy ostygną, ubij razem brązowy cukier, kwaśną śmietanę i wanilię w małej misce, aż cukier się rozpuści. W średniej misce z mikserem elektrycznym ubić serek, aż będzie gładki, następnie dodać śmietanę i skórkę, ubijając, aż dobrze się połączą.
Nadzienie z serem śmietankowym podzielić między skorupki tarty, równomiernie rozprowadzić, następnie polać jagodami i polać cukrem cukierniczym.