Borlenghe z pancettą i rozmarynem (chrupiąca krepa z Modeny)

Borlenghe z pancettą i rozmarynem (chrupiąca krepa z Modeny)
Borlenghe z Pancettanem i rozmarynem (chrupiąca krepa z Modeny) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 822 kalorii, 30g białka, oraz 54g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, czosnek, pancetta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tarta z rozmarynem figowym i pancettą, Szparagi z chrupiącą pancettą, oraz Smażone czerwone ziemniaki z pancettą i rozmarynem.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i jajko połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodaj 2 szklanki wody i ubić trzepaczką przez 5 minut lub do bardzo gładkiej. Szybko wymieszać w pozostałej wodzie. Odstawić na 1 godzinę. (Ciasto będzie bardzo cienkie, prawie jak mleko - to jest w porządku . ) Wymieszać razem 1/4 szklanki lardo, pancetta, czosnek, rozmaryn i czarny pieprz w misce do miksowania, aż będzie gładka i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Aby ugotować borlenghe, podgrzać 14 do 16-calowej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu i szczotkować 1/4 łyżeczki pozostałego lardo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wlać wystarczająco dużo ciasta, aby po prostu pokryć patelnię (tak jak crespella) i powrócić do ciepła. Gotować 4 minuty z pierwszej strony i obrócić ostrożnie. (Tekstura nie będzie jak crespella, ani nic innego, ponieważ jest to oryginalny i wyraźny przysmak. Może pęknie, ale nie przestawaj.) Kontynuować, aż wszystkie ciasto jest gotowy, lub około 10 do 12 borlenghe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Aby służyć, podgrzej borlenghe szybko na tej samej patelni, posmaruj 1 łyżką mieszanki pancetty, posyp startym serem i podawaj ciepłe, złożone na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn