Boone Dip

Boone Dip
Dip Boone ' a może być dobrym przepisem na poszerzenie twojego pudełka z przystawkami. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 329 kalorii, 11g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ser cheddar, ser śmietankowy, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dip Do Pizzy, Indian 7 Layer Dip, oraz Dip SMOBY Bakłażan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj ser Cheddar, ser śmietankowy, majonez, kawałki boczku i zieloną cebulę razem w misce; przenieś do kwadratowego naczynia do pieczenia o średnicy 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dip będzie bulgotanie i ser topi się, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn