Boliche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 610 kalorii, 30g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 5,92 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz awokado, bulion wołowy, pieczoną paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj
Instrukcje
1
Pokrój głębokie wycięcie w środku każdego filetu, o szerokości około 2 cali. Włóż kawałek chorizo do każdego filetu wołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica Wołowa
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
2
1 łyżkę oliwy natrzeć na filety, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
W dużej patelni saute na dużym ogniu, brąz wołowina, aż powstanie skorupa i wołowina jest gotowana do średnio rzadkiego lub 145 Stopni F, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć wołowinę z patelni, i deglaze patelni z bulionu wołowego skrobanie się kawałki z dna patelni. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
W innej patelni saute, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, i dodać pieprz, cebula, czosnek, i kminek. Gotować mieszaninę przez 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj sos pomidorowy, ziemniaki, i pieczona papryka, i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
7
Mieszaninę ziemniaków podzielić na 4 talerze. Każdy filet pokroić i ułożyć na wierzchu. Top każdy filet z niektórych bulionu wołowego i udekorować posiekaną kolendrę, posiekany pomidor, kliny limonki, i plastry awokado.