Bok Choy i sałatka ananasowa z sosem orzechowym

Bok Choy i sałatka ananasowa z sosem orzechowym
Bok Choy i sałatka ananasowa z sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 145 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieczona, marchew, Chile-pasta czosnkowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój bok choy na pół wzdłuż, opłucz i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
2
Pokrój liście w poprzek na wstążki o szerokości 1 cala, pokrój łodygi w poprzek na kawałki o szerokości 1/4 cala i przenieś je do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać pozostałe składniki, skropić sosem i wrzucić do połączenia.
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia69
Magazyn