Bogaty Waniliowy Ajerkoniak

Bogaty Waniliowy Ajerkoniak
Bogaty waniliowy ajerkoniak może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 206 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową fasolę, jajka, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Bogaty i kremowy ajerkoniak, Bogaty Domowy Ajerkoniak, oraz Lody Rich Vanillan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki w dużym rondlu; dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania (nie gotować).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Połączyć jajka z cukrem w średniej misce; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Stopniowo mieszaj około jednej czwartej gorącej mieszaniny do mieszaniny jaj; dodaj do pozostałej gorącej mieszaniny, stale mieszając. Gotować mieszaninę na małym ogniu, stale mieszając, 20 minut lub do momentu, gdy mieszanina lekko zgęstnieje i osiągnie 16
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wyjąć mieszaninę z ognia; wymieszać z bourbonem i 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
4
Ochłoń. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
5
Wyjąć i wyrzucić waniliową fasolę; mieszać z lodami tuż przed podaniem. W razie potrzeby każdą porcję polać słodzoną bitą śmietaną i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn