Bogaty i kremowy ajerkoniak
Bogaty i kremowy ajerkoniak może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 74 grosze za porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, vanillan instant pudding i ciasto napełniania mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Bogaty Domowy Ajerkoniak, Bogaty i spieniony wakacyjny ajerkoniak (z mikserem elektrycznym lub mikserem stojącym), oraz Bogate I Kremowe Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć 2 szklanki mleka i budyniu wymieszać; beat 1 minutę lub do gładkiej.
Dodaj pozostałe 2 szklanki mleka, produkt jajeczny, wanilię, ekstrakt z rumu, sól i 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej; dobrze ubić. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Podawać z bitą śmietaną i posypką gałki muszkatołowej.