Bogata Francuska Zupa Cebulowa
Przepis bogaty francuska zupa cebulowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 5 godzin i 10 minut. Na 1,24 zł za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 10. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan i częściowo odtłuszczony ser mozzarella, skondensowany bulion wołowy, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bogata i prosta francuska zupa cebulowa, Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, oraz Bogata Cebulowa Zupa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle, aż będzie chrupiąca-miękka.
Przenieś na 5-qt. powolna kuchenka.
Dodaj bulion, sos Worcestershire i liście laurowe.
Przykryć i gotować na niskim przez 5-7 godzin lub aż cebula będzie miękka. Odrzuć liście laurowe.
Zupa z kadzi w miseczkach żaroodpornych. Na wierzchu kromkę tostów, posypać pożądaną ilością sera.
Umieścić Miski na blasze do pieczenia. Dusić przez 2-3 minuty lub aż ser będzie lekko złoty.