Boczek Ziele Cukinii
Cukinia z ziela bekonu wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 73 kalorii. Ten przepis służy 8. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako dodatek. Jeśli masz pod ręką pieprz, pomidory, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cukinia Faszerowana Ziołami, Pasztet Z Cukinii / Ziół, oraz Sos Ziołowy Z Cukinii.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej Usuń boczek na ręczniki papierowe;odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową.
W kroplówkach podsmaż seler i cebulę do miękkości.
Dodaj pomidory, pietruszkę, oregano, cząber, szałwię, sól, pieprz i cukinię. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 7-10 minut lub do miękkości cukinii.
Posyp parmezanem i boczkiem.