Boczek zawinięty krewetki i przegrzebki

Boczek zawinięty krewetki i przegrzebki
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 55 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 24 centów za porcję. Jeśli masz applewood boczek, gruba sól i pieprz, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Z Boczkiem, oraz Przegrzebki Zawinięte W Boczek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieść krewetki i przegrzebki w płytkim naczyniu lub misce. Ubierz owoce morza z sokiem z limonki i skórką, obfitą mżawką oleju sezamowego, przyprawą do grilla i płatkami ostrej papryki. Zawiń każdą krewetkę i przegrzebek z pół plasterkiem boczku. Owinąć każdą krewetkę pracy od głowy do ogona, ciągnąc bekon przytulnie wokół krewetek. Zawiń boczek wokół zewnętrznej części każdego przegrzebka. W razie potrzeby zamocować boczek na miejscu za pomocą kilofów.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ułóż krewetki i przegrzebki na szczelinowej patelni do pieczenia, takiej jak patelnia brojlerów, aby umożliwić odsączanie podczas chipsów boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
ChipsyChipsy
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec krewetki i przegrzebki 10 do 14 minut, aż krewetki są różowe i zwinięte, przegrzebki są nieprzezroczyste i boczek jest ostry. Krewetki mogą zakończyć się przed przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Ułożyć gotowane owoce morza na półmisku i posypać posiekaną szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W26 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn