Boczek Z Indyka Z Brązowym Cukrem

Boczek Z Indyka Z Brązowym Cukrem
Brązowy słodzony bekon z indyka może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 132 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mocno brązowego cukru, grubo zmielonego pieprzu, boczku z indyka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Kremowa jajecznica z brązowo-cukrowym boczkiem, Marchew Cukrowa Brązowa, oraz Grzyby Balsamiczne Z Brązowym Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż boczek w jednej warstwie na patelni brojlerów wyłożonej folią aluminiową pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
2
Posypać równomiernie brązowym cukrem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
3
Piec w 425 przez 14 do 18 minut lub do czasu zakończenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn